Halsketten

Een collier een is persoonlijk halssieraad voor de vrouw. Dit moet bij jou passen en hoe je je voelt op dat moment daar kies je het juiste sieraad voor uit. Het moet voor jou waardevol zijn en je kan je er mee op je gemak voelen om het te dragen bij het juiste moment.

 

Wat past er dan bij jou van deze collectie Indiase sieraden? Stap voor stap gaan we dit eens nader bekijken.

Om een collier uit te kiezen kan je eerst kijken waar je het bij om wilt doen.

Maar ook van belang is nog persoonlijker hou je van grof of subtiele fijnere colliers.

Kies je voor kleurrijk of naturel. Stel je voor je hebt zo’n geweldige kleurrijke Roze geprinte Sari aan. Dan zou je ervoor kunnen kiezen als je een subtiele smaak hebt om bijvoorbeeld

De roze met wit kleurige halsketting hierbij te dragen. Doordat het een set is heb je er gelijk een paar bijpassende oorbellen hangers bij. Maar heb je juist een grovere smaak en hou je dan ook nog van kleurrijk dan kan je het met veel kleur combineren en bijvoorbeeld voor de multi kleurige halsketting kunnen kiezen waardoor je er alsnog onweerstaanbaar uit ziet.

 

Colliers heb je in verschillende lengtes. De colliers die op India Lifestyle staan die kan je op verschillende lengtes maken. Door een haakje aan de achterkant van de ketting met wat oogjes om hieraan vast te haken kan je het collier vermaken op de juiste lengte zonder dat het ingekort hoeft te worden. Bij de groene en rode Swarovski colliers zit aan beide colliers een touwtje in bijpassende kleur van het collier waardoor je het naar voor en achter kan schuiven en het collier op de juiste lengte kan maken.

 

In India houden ze van sieraden van goudkleur voornamelijk gebruiken ze vaak bladgoud ( een laagje double erop ) dit combineren ze met veel kraaltjes of diamanten bijvoorbeeld Swarovski kristallen, stras steentjes of parels. De overdadige colliers zijn werkelijk prachtig om te zien en soms hoe wij dit in Nederland noemen kitsch. Daarom valt erover smaak niet te twisten en verschillen culturen in het oosten en westen van de wereld erg veel van elkaar.

 

En is een keuze om het juiste collier te kiezen bij jou/jouw wel heel anders dan dat ik die keuze zou maken. Kijk rustig en vergelijk en bewonder en proef de Indiase cultuur van dicht bij wat zover weg is, maar niet onmogelijk om dit ook te kopen en van te kunnen genieten.

Veel plezier en heb je vragen over producten mail of bel gerust zodat ik je kan helpen.